Geen producten in uw winkelmandje

Er is een Ju’sto tas voor iedereen

Kent u hem al? De Ju’sto tas is een tas die helemaal naar eigen smaak en wensen is aan te passen. U kiest zelf alle onderdelen en stelt zo de ideale tas helemaal naar uw smaak samen. De Ju’sto tas is nu bij Juwelier van Koningsbruggen te koop en samen te stellen.

Exclusief design

Echt design komt uit Italië toch? Het eigentijdse merk Ju’sto is een authentiek Italiaans familiebedrijf dat tassen produceert. De bijzondere en geraffineerde materialen geven de tassen een luxe uitstraling. De ontwerper van de onderdelen is Emanuele Magenta. Zij is ook de ontwerper van de beroemde O bag en O clock. De ontwerper van de tas bent u natuurlijk zelf.

Stel zelf samen

U kiest zelf het soort hengsel, het binnenwerk en de buitenkant van de tas. De tas is op die manier in vele varianten, vormen en maten te verkrijgen. Van klein tot groot, van klassiek tot modern. Van schoudertas tot clutch of handtas.

Kiest u voor een schouderband of handvat, voor een brede of een gevlochten band. Is uw ideale tas klassiek wit, of wellicht opvallend geel of zelfs schitterend brons. Vierkant of rond, met een flap of uitgevoerd in canvas? Kortom, u stelt de tas samen, precies zoals u dat wil. En het mooie is? U betaalt een zeer redelijke prijs voor zo’n eigentijds design.

Duurzaam en verantwoord

De tassen van Ju’sto zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Ze worden gemaakt van EVA (Ethylene Vinyl Acetate), een duurzaam ecologisch materiaal. Daarmee is Ju’sto een vooruitstrevend merk dat tegelijkertijd verantwoord en eigentijds is.

Benieuwd geworden? De tas is bij Juwelier van Koningsbruggen zelf samen te stellen. Dit kan online en in de winkel. Bent u benieuwd naar de verschillende ontwerpen? Bekijk de collectie hier.

Terug naar het overzicht