Geen producten in uw winkelmandje

Baume & Mercier en Maurice Lacroix terug in de etalage

Juwelier van Koningsbruggen neemt de merken Baume & Mercier en Maurice Lacroix weer terug in het assortiment nu beide merken hun prijs-kwaliteitverhouding hebben verbeterd. De merken sluiten nu weer goed aan bij onze kernwaarden; namelijk persoonlijk en met oog voor kwaliteit, vakmanschap, creativiteit en passie.

Baume & Mercier

Het Zwitserse Baume & Mercier biedt luxe horloges. Ze produceren uurwerken die kwaliteit uitstralen en hebben diverse modellen in het assortiment die u zeker zullen aanspreken. Nu hun prijzen zijn aangepast aan de kwaliteit die ze bieden, heeft Juwelier van Koningsbruggen besloten de horloges terug in de etalage te leggen. Zo ontstaat er een collectie voor zowel dames als heren met betaalbare doch luxe en fijn afgewerkte uurwerken voor elke gelegenheid.

Maurice Lacroix

Ook het merk Maurice Lacroix is met zijn slogan #yourtimeisnow een nieuwe weg ingeslagen. Die van moderne technologie en verjonging. Ze laten zich voor de nieuwe collectie inspireren door het leven in de stad. De stad als inspiratie voor de weg naar succes. Dit uit zich in moderne en eigentijdse klokken en uurwerken. Met opvallende kleuren en designs, maar ook met klassieke ontwerpen voor de zakenman of -vrouw met ambitie. De collectie is net zo divers als de mensen in de stad. Door deze nieuwe weg in te slaan wordt een geheel nieuwe doelgroep aangesproken.

Een horloge voor elke pols

Of u nu gaat voor klassiek of modern, voor eigentijds of van alle tijden. De horloges van Baume & Mercier en Maurice Lacroix bieden voor ieder wat wils. Er zijn prachtige stalen klokken, maar ook klassieke leren polsbanden in zowel verfijnde als opvallende kleuren. Op deze manier zullen beide merken een breed publiek aantrekken en is er een horloge voor elke pols.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Juwelier van Koningsbruggen heeft een brede collectie van Baume & Mercier en Maurice Lacroix die vanaf heden verkrijgbaar is in de winkel. Aarzel niet om een kijkje te komen nemen. We voorzien u graag van informatie.

Terug naar het overzicht