Geen producten in uw winkelmandje

Uw juwelier, uw goudsmid

Bij Juwelier van Koningsbruggen kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van prachtige sieraden en horloges, maar bent u ook aan het juiste adres voor het laten maken van eigen ontwerpen of het aanpassen van bijzondere sieraden.

Een persoonlijk ontwerp

Kent u dat? Soms bestaat het perfecte sieraad enkel in uw gedachten en bent u al maanden of zelfs jaren op zoek naar het perfecte sieraad. Heeft u weleens overwogen dit sieraad te laten maken? Bij Juwelier van Koningsbruggen heeft u die mogelijkheid. Met een eigen goudsmid kunt u het sieraad uit uw gedachten nu tot leven laten komen.

Kostbaar bezit

Een mooi en kwalitatief sieraad gaat soms over van generatie op generatie. Des te mooier als deze in goede staat is en zodoende langer mooi en intact blijft. Heeft u een sieraad geërfd of gekregen van een familielid dat veel persoonlijke waarde heeft? Dan kan het de moeite zijn het sieraad in ere te herstellen door deze te laten maken of  door er bijvoorbeeld een nieuw sieraad van te maken. Zo krijgt het een tweede en nieuw leven. Laat een hanger verwerken in een nieuwe ring, of gebruik het materiaal van een oud sieraad voor een nieuw ontwerp. Bij onze goudsmid is veel mogelijk.

Onze goudsmid

De goudsmid van Juwelier van Koningsbruggen werkt in een eigen atelier en heeft veel gevoel voor schoonheid. Geen enkel sieraad is hetzelfde en dus kijkt hij graag persoonlijk met u naar de opties. Hij denkt graag mee, dus aarzel niet om eens binnen te lopen om te kijken naar mogelijkheden.  

Graag tot ziens bij uw juwelier.

Terug naar het overzicht